Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Nieuw dak op 2e rijhal

Geplaatst op : 05-06-2024

Afgelopen maand is het dak van onze tweede/achterste binnenbak, die verhuurd is en gebruikt wordt door de Paardensportvereniging Westerbork, geheel vernieuwd. Dit dak van bijna 30 jaar oud begon op meerderen plaatsen scheuren te vertonen/te lekken en opknappen/repareren was niet meer mogelijk.

Omdat de kosten van het vervangen van zo'n dak aanzienlijk zijn, is er door het bestuur van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork actief rondgekeken en geïnformeerd naar de mogeljkheden om financiële steun te krijgen om deze werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren. 

Mede door een toezegging van de Stichting Wildervank Fonds voor financiële steun van € 5.000,- en een Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage van € 5000,-in het kader van 125 Rabobank, kon dit voorjaar opdracht worden gegeven aan Bunt Montage om het dak van de 2e rijhal te laten vernieuwen.

Inmiddels zijn de werkzaamheden volledig afgerond en beschikt deze rijhal weer over een dak, waarmee we hopelijk vele jaren vooruit kunnen.

Het bestuur en personeel van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork wil zowel de Rabobank als de Stichting Wildervank Fonds heel hartelijk bedanken voor hun schenkingen. Mede dankzij hun financiële steun heeft dit onderhoud kunnen plaatsvinden!!