Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Buitenbak klaar met dank aan ParaPaard

Geplaatst op : 30-04-2024

Een aantal weken geleden kreeg de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (de Prinses Margriet Manege) een financiële toezegging van Sportfonds Parapaard om de bodem van de buitenbak van de manege te laten verbeteren en ophogen.

In maart 2024 zijn deze werkzaamheden uitgevoerd door Klaas Meijer Bodems. Omdat het verharde pad naar de buitenbak in de loop der jaren flink verzakt was, hebben we dit pad na de werkzaamheden in de bak opnieuw laten bestraten door de mannen van Henry Vos Sierbestrating.

Het resultaat van de werkzaamheden is echt prachtig geworden, een mooi vlakke en ook bij regen droge bodem en een super keurig bestraat pad naar de ingang van de buitenbak.

Het bestuur en het personeel van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork maar ook alle ruiters en vrijwilligers van de Prinses Margriet Manege bedanken Sportfonds ParaPaard heel hartelijk voor hun royale gift, waarmee de buitenbak verbeterd kon worden. Nu het voorjaar eindelijk begonnen is, hopen we op heel veel uren rijplezier in deze bak!