Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Stimuleringssubsidie van Sportfonds ParaPaard

Geplaatst op : 12-03-2024

Begin maart 2024 heeft onze stichting van het Fonds Gehandicaptensport / Sportfonds Parapaard een stimuleringssubsidie toegekend gekregen om de bodem van de buitenbak van onze manege te kunnen verbeteren. Deze buitenbak is ligt vrij laag en is in een groot deel van het jaar te nat en daardoor onbegaanbaar. Dit betekent dat er in in de herfst/winter maar zelden gebruik kan worden gemaakt van deze bak maar zelfs afgelopen zomer was de bak na een flinke regenbui vaak niet te gebruiken. 

Onze stichting heeft een subsidieaanvraag bij Sportfonds Parapaard gedaan met de vraag of ParaPaard ons financieel zou willen steunen bij het laten verbeteren en ophogen van de buitenbak. Sportfonds Parapaard heeft laten weten hiervoor een prachtig bedrag beschikbaar te willen stellen, waardoor het project "verbetering van de buitenbak" kan doorgaan!

De werkzaamheden zullen op zeer korte termijn plaatsvinden en de foto's van het resultaat zullen wij daarna graag op onze website en Facebook pagina laten zien.

Zonder de financiële steun van Sportfonds ParaPaard zou onze stichting dit project niet hebben kunnen laten uitvoeren. Bestuur en personeel van de Prinses Margriet Manege zijn Sportfonds ParaPaard erg dankbaar voor hun royale toezegging!!