Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Nieuwe led verlichting in de binnenbak dankzij Manegevrienden!

Geplaatst op : 19-01-2023

Na een zeer geslaagde proefjesdag op dinsdag 3 januari 2023 zijn er in de tweede week van de Kerstvakantie in de binnenbak energie zuinige led lampen opgehangen. Deze lampen zorgen niet alleen voor prachtig heldere verlichting, maar het is ook de wens dat door deze led verlichting het energieverbruik van de manege omlaag gaat. In deze tijd van hoge energie kosten is dat zeer welkom. 

Uiteraard brengt de aanschaf van de 28 led armaturen en het ophangen daarvan flinke kosten met zich mee. Deze kosten zijn voor onze manege niet uit de normale opbrengsten te betalen. Gelukkig heeft onze vrienden/donateursstichting, de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege, deze investering voor haar rekening genomen. 

De stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege is een aparte stichting, die vrienden (donateur voor € 50,- per jaar) en boezemvrienden (donateur voor € 100,- per jaar) heeft. Daarnaast zijn er vrienden die voor € 500,- per jaar een paard of pony van de manege adopteren en daarmee de manege steunen. 

Het bestuur van de manegevrienden stichting overlegt meerdere keren per jaar met het bestuur van de manege over de wensen die er bij de manege zijn. Dit zijn vaak aanschaffingen/verbeteringen in en rond het gebouw die niet uit de normale exploitatie betaald kunnen worden. In 2021 zijn met steun van de Manegevrienden de wanden van de mestplaat vernieuwd en in 2020 is voor de buitenpony's van de manege een mooie schuiltent geplaatst.

De manege is erg blij met deze vernieuwingen en verbeteringen die dankzij de Manegevrienden mogelijk worden gemaakt! 
Kijk voor meer informatie maar eens op www.manegevrienden.nl