Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Stemperiode Rabo Club Support 2022 is van start, stem op de manege!

Geplaatst op : 08-09-2022

Ook dit jaar doet de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (Prinses Margriet Manege/ZorgManege Westerbork) weer mee aan de Rabo ClubSupport Actie. Door hieraan mee te doen, kunnen verenigingen en stichtingen extra middelen verwerven voor de clubkas.

Vorig jaar hebben we de bijdrage die we gekregen hebben van de Rabo ClubSupport Actie gebruikt voor de aanschaf van Fjordenpaard Zinbath, die we in oktober 2021 hebben gekocht. 

Ook dit jaar willen we heel graag weer een bijdrage vragen voor de aanschaf van een nieuw paard of nieuwe pony. De meeste paarden en pony's van onze manege zijn niet zo jong meer en af en toe is er vernieuwing nodig. Omdat paarden en pony's aardig duur zijn, is een bijdrage van de Rabo ClubSupport Actie zeer welkom!

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 is inmiddels van start gegaan..Leden van Rabobank Het Drentse Land kunnen van 5 tot en met 27 september 2022 via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op de deelnemers (verenigingen en stichtingen) die zij een warm hart toedragen. 

Als je een rekening hebt bij de Rabobank en je bent lid van de Rabobank Het Drentse Land, stem dan op ons! Hoe meer stemmen we krijgen, des te meer geld onze stichting van de Rabo ClubSupport Actie zal ontvangen.

Wij hopen dat de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork / de Prinses Margriet Manege veel stemmen zal krijgen en dat we een mooi bedrag gaan krijgen als bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe paard of nieuwe pony!

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR JE STEM!!