Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Nieuwe lesindeling en nieuwe lesprijzen

Geplaatst op : 25-08-2022

Terwijl de warme zomer voortduurt en de één na laatste ruiterkampweek van de Stichting Elisabeth Ruiterkampen ervoor zorgt dat het in en rond onze manege weer een gezellige boel is, zijn we ook al weer begonnen met het maken van de lesindeling voor het nieuwe lesseizoen.
De lessen beginnen weer op maandag 26 september 2022 en aan veel ruiters/ouders is al een voorstel gedaan voor een nieuwe of juist dezelfde lesdag en lestijd. Mocht je nog niks hebben gehoord, je krijgt nog schriftelijk of per mail bericht over de definitieve lesindeling.
Daarnaast zal in deze brief of mail worden aangekondigd dat de prijs van het lesgeld met ingang van het nieuwe lesseizoen verhoogd gaat worden. Deze prijsverhoging is noodzakelijk aangezien veel kosten in het eerste deel van dit jaar aanzienlijk zijn gestegen. Niet alleen steeg de prijs van energie, brandstof en veel materialen eind 2021 al, maar in 2022 zijn ook de kosten voor paardenvoer flink gestegen. Niet alleen krachtvoer is duurder geworden door de stijgende graanprijzen, maar ook kuil en stro is dit jaar duurder, met name door de hogere kosten van loonwerk en diesel. Verder stegen vrijwel alle andere kosten en inkopen die nodig zijn om de manege draaiende te houden. 

De nieuwe lesprijzen met ingang van het 4e kwartaal van 2022 staan inmiddels op de website en bedragen:
voor ruiters tot 18 jaar: € 168,- (12 lessen)
voor ruiters van 18 jaar en ouder: € 196,- (12 lessen).

Niet alleen de prijzen van het lesgeld, maar ook de prijzen voor pensionstalling bij onze manege zullen per 1 oktober 2022 om dezelfde redenen worden verhoogd. Alle pensionklanten krijgen hierover z.s.m. persoonlijk een brief. 

Ondanks deze minder leuke berichten hopen wij onze lesklanten weer in de week van 26 september a.s. te mogen begroeten.