Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Vernieuwde mestplaat dankzij de Manegevrienden!

Geplaatst op : 27-06-2022

We zijn al bijna weer gewend geraakt aan de mooie vernieuwde mestplaat op het terrein van de Prinses Margriet Manege.... De beschadigde wanden van de mestplaat hingen er eind 2021 scheef en rommelig bij en de wens van personeel en bestuur was om de totaal versleten en beschadigde wanden te verwijderen en te vervangen door nieuwe damwandplaten.

Het bestuur van de stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege (zie www.manegevrienden.nl) overlegt regelmatig met het bestuur en personeel van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (waaronder zowel de Prinses Margriet Manege als de ZorgManege Westerbork vallen) of er wensen zijn met betrekking tot aanschaffingen of vernieuwingsprojecten die lastig uit de normale exploitatie van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork te betalen zijn.

Eind 2021 is aan de Manegevrienden gevraagd om een bijdrage voor de renovatie van de mestplaat van de manege. De oude wanden zijn verwijderd en vervangen door nieuwe damwandplaten. Hierdoor ligt de mestplaat er weer helemaal netjes bij en kan hij hopelijk weer vele jaren mee. 

Bestuur en personeel van de manege wil het bestuur van de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege, maar natuurlijk eigelijk de vele donateurs van de stichting en de mensen die bij deze stichting een paard adopteren, heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage!