Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Corona maatregelen en Kerstgroet

Geplaatst op : 23-12-2021

Zoals ook al op onze Facebook pagina staat, is onze manege vanaf maandag 20 december 2021 gesloten en zijn er geen paardrijlessen. Dit heeft te maken met de maatregelen die sinds19 december 2021 gelden. Volgens deze maatregelen mag er niet binnen worden gesport. Ook de binnenbak van een manege wordt gezien als een binnensportlocatie en binnen les geven is niet toegestaan. Omdat buiten rijden in deze tijd van het jaar meestal niet haalbaar is i.v.m. regen of vorst en dus een natte of bevroren bodem, hebben we met ingang van maandag 20 december 2021 de lessen stil gelegd. 

Dit betekent dat er in ieder geval zo lang deze maatregelen gelden  (14 januari 2022) geen paardrijlessen zijn. De manege is wel geopend voor pensionklanten die hun paard mogen verzorgen en rijden en voor cliënten van onze ZorgManege.
Natuurlijk is er iedere dag gewoon personeel aan het werk om de paarden te voeren, verzorgen en om ze beweging te geven.
We hopen in de tweede helft van januari weer te kunnen beginnen met de lessen, maar op dit moment is dat nog niet duidelijk.

We wensen iedereen, ondanks alles, mooie en gezellige Kerstdagen en natuurlijk alvast een gezond en gelukkig 2022 en we hopen iedereen in het nieuwe jaar weer zo snel mogelijk hier in de manege te mogen ontvangen!

Vriendelijke groeten van personeel en bestuur van de Prinses Margriet Manege.