Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Start van de lessen

Geplaatst op : 26-08-2021

Deze week moet bijna iedereen weer aan het werk of naar school... hopelijk uitgerust en terugdenkend aan een mooie vakantie.

Hier in de manege is deze week ruiterkampweek nr. 7 bezig. De Stichting Elisabeth Ruiterkampen heeft deze zomer, ondanks alle corona perikelen, maar liefst 8 ruiterkampen georganiseerd, geheel volgens de geldende corona maatregelen. Week 7 is, net als de voorgaande 6 weken, bezig met een heerlijke en geslaagde kampweek. De deelnemers en vrijwilligers van week 8 hebben hun ruiterkamp nog voor de boeg en beginnen aankomend weekend.

Dankzij deze ruiterkampen is het deze zomer gelukkig weer super gezellig in en rond de Prinses Margriet Manege. Er worden mooie buitenritten gemaakt, leuke activiteiten in en rond de manege gedaan en verder natuurlijk iedere dag gezellig met z'n allen eten, drinken, zingen, lachen, etc. etc. 

Ondertussen wordt er al weer gekeken naar de lesindeling voor het komende lesseizoen. De lessen beginnen weer op maandag 27 september 2021 en iederen krijgt van ons bericht in welke les je bent ingedeeld. Vaak is dat in dezelfde groep en op dezelfde tijd als vorig jaar, maar als we een andere/betere groep en lestijd voor je denken te hebben dan hoor je dat van ons. 

We hopen dat er na de zomerstop geen of weinig beperkingen meer zullen gelden zodat hopelijk alle ruiters, die hier voor de corona uitbraak reden, weer mogen beginnen met paardrijden. 

Nog even wachten dus, maar in de week van 27 september 2021 hopen we jullie hier allemaal weer te zien!