Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Verlenging corona maatregelen, geen les tot 2 maart a.s.

Geplaatst op : 05-02-2021

Iedereen zal begin deze week wel gehoord hebben dat we allemaal nog wel een poosje vast zitten aan de strenge corona maatregelen die al een poosje gelden. Hoewel de kinderen van de basisscholen vanaf komende week weer naar school mogen, zijn er verder geen versoepelingen ten aanzien van de sportsector. Jongeren mogen wel buiten sporten, maar het is niet toegestaan om in de binnenbak paardrij lesssen te geven.
Buiten rijden en les geven in de buitenbak was afgelopen voorjaar en zomer prima te doen, maar in deze natte en donkere tijd van het jaar gaat dat echt niet lukken. Dit betekent dat er bij onze manege, zoals het nu lijkt, in ieder geval tot 2 maart 2021 geen paardrijlessen zijn.
We missen de gezelligheid van de ruiters, hun ouders/begeleiders en de vrijwilligers hier en de winter valt ons hierdoor zwaar. Maar we houden, net als jullie hopelijk, de moed erin en kijken uit naar het voorjaar en naar het moment dat we weer mogen beginnen met de lessen.Tot die tijd geven we zelf de paarden en pony's de verzorging, aandacht en beweging die ze nodig hebben. We zullen jullie via deze website op de hoogte houden van de nieuwtjes en het nieuws over de lessen!