Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Geen paardrijlessen tot en met 17 januari 2021

Geplaatst op : 15-12-2020

In verband met de aangescherpte maatregelen die gisteravond zijn meegedeeld heeft de Prinses Margriet Manege helaas moeten besluiten om alle paardrijlessen tijdens de lockdown stop te zetten. Deze maatregel duurt in ieder geval tot en met zondag 17 januari 2021.

Volgens de maatregelen die er vanaf vandaag gelden voor de (paarden)sport mag er alleen buiten worden paardgereden en dat vinden wij in deze natte en donkere periode van hat jaar niet haalbaar en ook niet verantwoord.  Bovendien mogen alleen ruiters tot 18 jaar in groepsverband rijden en volwassen ruiters niet, dus hierdoor is paardrijden voor veel groepen ook niet mogelijk.

Via onze website zullen we proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de ontwikkelingen en wanneer de lessen weer kunnen beginnen. Natuurlijk zullen wij er met het vaste team van medewerkers/instructeurs voor zorgen dat de paarden in de weken dat er geen les is goed verzorgd worden. Bezoek van lesklanten en andere belangstellenden moeten we tot een minimum beperken.

Uiteraard mogen mensen die hun paard hier in de manege gestald hebben, hun paard komen verzorgen en rijden. Volgens de aangescherpte maatregelen mogen ook zij alleen buiten rijden. Waarschijnlijk komt de KNHS deze week met nadere berichten hierover.

Wij vinden het heel jammer dat we dit jaar opnieuw de lessen moeten stopzetten en hopen in het nieuwe jaar weer zo snel mogelijk met de lessen te kunnen beginnen.

Ondanks alles wensen wij iedereen gezellige Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021!!

​Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de manege: 0593 332180.