Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Rabo ClubSupport Actie!

Geplaatst op : 07-10-2020

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (Prinses Margriet Manege) doet ook in 2020 weer mee aan de Rabo ClubSupport Actie. Door hieraan mee te doen kunnen verenigingen en stichtingen extra middelen voor de clubkas verwerven.
Wij doen dit jaar opnieuw aan de Rabo ClubSupportactie mee omdat we heel graag nogmaals een financiële bijdrage zouden willen krijgen voor het kunnen laten plaatsen van zonwering aan de voorzijde van onze manege. Eind 2019 ontvingen we van de Rabo ClubSupport Actie een prachtig bedrag van ruim € 1300,- en waren we van plan om in het voorjaar van 2020 zonwering te laten plaatsen voor de ramen van de kantine. Met de grote ramen aan de voorzijde van de manege loopt de temperatuur in het gebouw al snel op, wat voor de gebruikers van de kantine en de groepsaccommodatie niet erg aangenaam is.
Helaas moesten we afgelopen voorjaar door de uitbraak van het Corona virus onze activiteiten grotendeels stil leggen en vonden we het niet verantwoord om grote investeringen te doen. Met hopelijk nogmaals een mooie bijdrage van de Rabo ClubSupport Actie hopen we in het voorjaar van 2021 de gewenste zonwering te kunnen laten plaatsen.
Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld onze Stichting van de Rabobank Clubsupport Actie zal ontvangen.
Als je een rekening hebt bij de Rabobank en je bent lid van de Rabobank, stem dan op ons! Stemmen kan nog tot 25 oktober 2020. Hoe je kunt stemmen lees je op de website van de Rabobank of in de app. Via "Zelf regelen" en vervolgens "Mijn Lidmaatschap", kun je klikken op de knop ClubSupport en kun je op minimaal 3 en maximaal 5 clubs stemmen.
Wij hopen dat je op de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork wilt stemmen, zodat wij in 2021 alsnog zonwering voor de kantine van de manege kunnen laten plaatsen. Alvast hartelijk dank!!!