Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Bijna Zomerstop, wel buitenritten!

Geplaatst op : 14-07-2020

Bijna iedereen weet al wel dat er deze zomer jammer genoeg geen ruiterkampen in de groepsaccommoodatie van de manege gehouden kunnen worden. Hierdoor kunnen de lessen wel wat langer doorgaan en is deze week de laatste lesweek voor de zomerstop. Dus tot en met zaterdag 18 juli a.s. is er nog les, daarna zijn er 5 weken geen lessen.
Iedereen die alweer is begonnen met rijden heeft in een brief van ons kunnen lezen dat er in de eerste twee weken (20 juli t/m 1 augustus) en in de laatste week (17 t/m 23 augustus) van onze zomerstop wel buitenritten kunnen worden gemaakt. Niet alleen onze ruiters die goed zelfstandig kunnen rijden maar ook de vrijwilligers die helpen bij onze lessen en vrijwilligers die normaal gesproken in de zomer komen helpen tijdens de ruiterkampen zijn van harte welkom! 
Een mooi rit van ongeveer 1.5 uur, onder begeleiding van een instructeur, kost € 20,-. Informatie over dag/tijdstip en aanmelden kan via de mail, app of telefonisch via de manege of bij Ellen (0593 332180 / 06 20218384.
Onze nieuwste aanwinst Ukwiggy (zie foto) doet ook al super mee met de buitenritten en zal deze zomer tijdens de ritten zeker van de partij zijn!