Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Manegevrienden steunen ons ook!

Geplaatst op : 10-07-2020

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege heeft onlangs aan het bestuur van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (Prinses Margriet Manege en ZorgManege Westerbork) aangegeven zich dit jaar extra te willen inzetten om de Prinses Margriet Manege door deze financieel lastige Corona periode te helpen. Kort geleden zijn alle vrienden (donateurs) van deze Vriendenstichting weer aangeschreven i.v.m. hun jaarlijkse bijdrage. Het bestuur van de stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege heeft de vrienden opgeroepen om, indien mogelijk, de manege extra te steunen in verband met de ernstige financiële schade die de manege lijdt in verband met de uitbraak van het Corona virus afgelopen voorjaar.
In deze oproep wordt toegelicht hoe groot het verlies aan inkomsten is, doordat de paardrijlessen enige tijd volledig hebben stilgelegen en nog slechts gedeeltelijk weer zijn begonnen en door het annuleren van de ruiterkampen en de overige verhuur van de groepsaccommodatie.
Mocht u de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege nog niet kennen en willen weten waar zij zich voor inzetten, klik dan op de button Manegevrienden boven aan de homepage van de website van de manege, www.prinsesmargrietmanege.nl of ga naar www.manegevrienden.nl. Hierop staat waar deze Vriendenstichting zich voor inzet en ook hoe u deze stichting, en daarmee de Prinses Margriet Manege, kunt steunen.