Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Steun van de Stichting Elisabeth Ruiterkampen

Geplaatst op : 10-07-2020

In mei 2020 werd bekend dat de Stichting Elisabeth Ruiterkampen, die zolang de manege bestaat iedere zomer ruiterkampen organiseert in de Prinses Margriet Manege, besloten had om de ruiterkampen voor aankomende zomer niet door te laten gaan. Deze beslissing had te maken met de maatregelen en richtlijnen die er in verband met de uitbraak van het Corona virus gelden. De deelnemers, die kort voor de Corona uitbraak waren geïnformeerd over hun plaatsing in de ruiterkampweken, zijn in mei jl. geïnformeerd over deze beslissing. Hoewel eigenlijk iedereen wel kon begrijpen waarom de ruiterkampen deze zomer niet door kunnen gaan, was het voor veel trouwe deelnemers en vrijwilligers van de ruiterkampen een grote teleurstelling om dit jaar niet naar Westerbork te kunnen gaan voor een gezellige kampweek en mooie buitenritten.
Omdat veel deelnemers volgend jaar graag weer naar de Prinses Margriet Manege willen komen en wel begrijpen dat het voor de manege door situatie rondom het Corona virus financieel een moeilijk jaar is, is er door veel deelnemers een donatie/gift overgemaakt naar de Stichting Elisabeth Ruiterkampen om de manege te steunen.
De Prinses Margriet Manege ontving deze week een mooi bedrag van ruim € 3000,- van de Elisabeh Ruiterkampen. Bestuur en personeel van de manege zijn erg blij met deze gift in dit financieel lastige jaar. Ook het bestuur en personeel van de manege vinden het heel jammer om dit jaar de mooie en altijd gezellige ruiterkampperiode te moeten overslaan. Na een lastig voorjaar door de uitbraak van het Corona virus en een zomer zonder ruiterkampen kunnen we de gift van de "ruiterkamp-achterban" heel goed gebruiken om het hoofd boven water te houden. 
Bestuur en personeel van de Prinses Margriet Manege willen alle gulle gevers daarom heel hartelijk bedanken voor hun steun!
We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de manege in de zomer van 2021 helemaal klaar is om de ruiters en vrijwilligers van de Stichting Elisabeth Ruiterkampen weer te kunnen ontvangen om hier mooie ruiterkampweken te organiseren!