Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Gedeeltelijke hervatting van de lessen op 29 april 2020

Geplaatst op : 24-04-2020

Zoals iedereen vast wel heeft gehoord worden de meeste Corona maatregelen na 28 april 2020 verlengd. Toch is er een belangrijke wijziging van de geldende maatregelen, waardoor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar weer samen buiten mogen sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding plaasvindt.
Dit betekent dat de Prinses Margriet Manege met ingang van woensdag 29 april 2020 de paardrij lessen voor de zelfstandig rijdende kinderen en jongeren (dus zonder vrijwilligers naast de paarden/pony's) tot en met 18 jaar graag weer wil starten. Hierbij dienen wij ons te houden aan de geldende maatregelen, waardoor er bijvoorbeeld buiten gereden moet worden. De ouders van de kinderen/jongeren die weer mogen beginnen met rijden, krijgen hierover voor woensdag 29 april a.s. een brief. Hierin wordt zo duidelijk mogelijk uitgelegd aan welke regels wij ons moeten houden en hoe wij de lessen gaan organiseren. 
Ruiters die 19 jaar of ouder zijn of ruiters die bij het paardrijden hulp van een vrijwilliger nodig hebben, mogen helaas nog niet weer beginnen met paardrijden. We houden jullie via deze website op de hoogte wanneer het weer mogelijk is om ook deze lessen weer op te starten.