Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Schenking Parapaard Corona Noodfonds

Geplaatst op : 21-04-2020

ParaPaard is een Sportfonds die steun biedt aan organisaties en verenigingen die zich bezig houden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch paardrijden toegankelijk te maken en te houden voor iedereen. 
In verband met de Corona maatregelen liggen bij alle maneges die paardrijden voor ruiters met een beperking aanbieden sinds half maart de paardrijlessen stil. Hierdoor zijn er geen of minder inkomsten. Om stichtingen en verenigingen te steunen, heeft ParaPaard het Parapaard Corona Noodfonds in het leven geroepen. Iedere bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten aangesloten vereniging of stichting kan maximaal € 1000,- aanvragen bij dit Noodfonds. 
Deze week heeft de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork (de Prinses Margriet Manege) € 1000,- ontvangen van het Parapaard Corona Noodfonds. Bestuur en personeel van de Prinses Margriet Manege zijn erg blij met deze mooie financiële bijdrage, die zeer goed van pas komt om het voer en de verzorging van de paarden en pony's te kunnen blijven betalen.
Wij willen Sportfonds ParaPaard bij deze heel hartelijk bedanken voor deze schenking!