Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

BEDANKT!!!

Geplaatst op : 20-04-2020

Vlak voor Pasen hebben wij onze lesruiters een brief gestuurd om iedereen op de hoogte te brengen van de situatie hier op de manege. In deze brief hebben wij ook uitgelegd dat de kosten om de paarden en pony's te verzorgen doorgaan, terwijl onze inkomsten grotendeels zijn weggevallen. Daarom hebben we aan onze ruiters gevraagd om ons te helpen met een financiële bijdrage. 
Het doet ons ontzettend goed dat wij de afgelopen week al van heel veel ruiters en hun ouders een mooie financiële bijdrage hebben ontvangen. Deze bijdrage is zeer welkom en voor ons ook een grote steun in de rug om door te gaan. Hierbij willen we willen alvast iedereen die gul gegeven heeft of nog van plan is om dit te gaan doen, heel hartelijk bedanken! 
We zullen jullie via deze website en onze Facebook pagina op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot de Corona maatregelen en hopen jullie hier snel weer te mogen begroeten. Natuurlijk kun je erop rekenen dat de paarden en pony's, mede dankzij de ontvangen donaties, tot die tijd door onze vaste medewerkers goed verzorgd zullen worden!