Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Geen lessen i.v.m. Corona virus

Geplaatst op : 16-03-2020

In verband met de nieuwe maatregelen die genomen moeten worden om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen, heeft ook de Prinses Margriet Manege moeten besluiten om alle lessen met ingang van maandag 16 maart 2020 stop te zetten. Deze maatregel duurt in ieder geval tot maandag 6 april 2020. Tot die tijd gaan de lessen dus niet door. 
Via Facebook en website zullen we proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de ontwikkelingen en wanneer de lessen weer kunnen beginnen.
Natuurlijk zullen wij er met het hele vaste team van medewerkers/instructeurs voor zorgen dat de paarden in de weken dat er geen les is goed verzorgd worden. Bezoek van lesklanten en andere belangstellenden moeten we helaas tot een minimum beperken. Uiteraard mogen mensen die hun paard hier in de manege gestald hebben, hun paard komen verzorgen en rijden maar ook aan hen vragen we om zo weinig mogelijk mensen mee te nemen.
Ook wij vinden dit een vervelend bericht en hopen dat we iedereen hier snel weer mogen ontvangen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de manege: 0593 332180.