Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Manegevrienden gezocht!

Geplaatst op : 06-02-2019

In 2018 hebben enkele nieuwe bestuurleden de activiteiten van de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege weer opgepakt. Deze Stichting is opgericht om de activiteiten van de Stichting Paardrijden Gehancicapten Westerbork (Prinses Margriet Manege) te ondersteunen toen in 2012 de subsidie door de Provincie Drenthe werd stopgezet.
Het nieuwe bestuur heeft inmiddels "oude" manegevrienden benaderd met de vraag of ze Manegevriend willen blijven. Tevens is er een nieuwe website gemaakt, www.manegevrienden.nl, met daarop informatie over o.a. het doel van de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege. Om de manege te steunen kun je manege vriend of boezemvriend worden voor respectievelijk € 50,- of € 100,- per jaar. Als je de manege als particulier of als bedrijf nog meer wilt steunen, kun je voor € 500,- per jaar een paard of pony van de manege adopteren. Er wordt dan een bordje gemaakt voor op de stal van het betreffende paard met daarop de naam van het paard en degene die het paard geadopteerd heeft. 
De Prinses Margriet Manege is blij met het nieuwe bestuur van de Vriendenstichting en is vooral erg blij dat de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege een bijdrage wil blijven leveren aan het door kunnen gaan van de activiteiten van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Westerbork zonder subsidie.