Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Groepsaccommodatie te huur in de zomervakantie

Geplaatst op : 25-01-2019

​De Prinses Margriet Manege is niet alleen een manege voor ruiters met en zonder beperking en een zorgmanege, maar de manege beschikt tevens over een geheel aangepaste groepsaccommodatie voor 40 personen, met o.a. aangepast sanitair, hoog-laagbedden, een ruime keuken en kantine en een gezellige ruimte om te recreëren.
In de periode van 1 juli tot 1 oktober zijn er in de Prinses Margriet Manege geen paardrij-lessen, maar richten wij ons volledig op het ontvangen van groepen ruiters en vrijwilligers van verschillende maneges uit het hele land, die een week of weekend in onze groepsaccommodatie verblijven. 

Door een samenloop van omstandigheden is onze groepsaccommodatie van zaterdagmiddag 13 juli tot zaterdagmorgen 27 juli 2019 vrij. In deze periode zouden wij graag andere/nieuwe groepen de kans willen geven om een week, midweek of weekend bij ons te komen om een ruiterweek of -weekend te organiseren. Tijdens het verblijf in onze groepsaccommodatie kunnen er in de mooie omgeving van Westerbork buitenritten worden gemaakt met de paarden en pony’s van onze manege, dit onder leiding van onze ervaren en deskundige instructeurs.

Hoeveel dagen/nachten u wilt komen en met hoeveel personen (ruiters en vrijwilligers) kunt u zelf aangeven, met een maximum van 40 personen. In principe is dagelijks paardrijden van de ruiters (met en/of zonder beperking) mogelijk.
Indien u belangstelling heeft, dan kunt u telefonisch (0593 - 332180) of per mail (info@prinsesmargrietmanege.nl) contact met ons opnemen en gaan we samen met u bekijken wat er mogelijk is.