Prinses Margriet Manege Westerbork

Zorgmanege Westerbork >

Dringend vrijwilligers gezocht!

Geplaatst op : 23-01-2019

Tot onze spijt blijft het dit lesseizoen een beetje tobben om voldoende vrijwilligers te vinden die bij onze lessen voor mensen met een beperking willen helpen. Ondanks diverse positieve reacties en een aantal nieuwe vrijwilligers, hebben we bij de meeste lessen onvoldoende hulp en moeten we iedere week veel moeite doen om genoeg helpers te regelen die ons kunnen helpen bij de lessen. 
Dit is niet alleen heel vervelend voor de ruiters (die als er echt niet genoeg hulp is door ons moeten worden afgezegd), maar ook voor onze instructeurs. Met te weinig helpers om de ruiters en paarden te begeleiden, komen zij vaak handen en tijd tekort om er een leuke les van te maken. Dit vinden we echt heel jammer, vandaar dat we nog eens een dringende oproep willen doen!
Het liefst hebben we elke week bij elke les vaste vrijwilligers, die de paarden, de ruiters en onze werkwijze tijdens de les kennen. Maar ook met mensen die daarvoor geen tijd hebben, maar bijvoorbeeld wel om de week willen helpen of willen invallen zijn we vaak al goed geholpen. 
Ook ouders/begeleiders die meekomen met hun zoon/dochter/cliënt kunnen ons meestal heel goed helpen. Ook al heeft niet iedereen evenveel ervaring met paarden, deze ouders/begeleiders hebben weer andere kwaliteiten waar wij veel aan hebben om een les vlot, veilig en gezellig te laten verlopen. En helpen bij de lessen kan/mag al vanaf 14 jaar, dus ook jonge ruiters die bij ons paardrijden of andere jongeren die paarden leuk vinden en zouden willen helpen, zijn van harte welkom!
Wij hopen enorm dat we de komende tijd een aantal leuke, trouwe vrijwilligers erbij kunnen vinden, zodat er voor onze ruiters altijd genoeg begeleiding aanwezig is en zij hier veilig en met veel plezier kunnen komen paardrijden.
Als je belangstelling hebt en/of informatie wilt, dan kun je contact opnemen met Ellen Hollander, 0593 332180 / 06 20218384 of via info@prinsesmargrietmanege.nl.